NIEUWS

STAF JVOZ 2021 / 2022 vrijwel rond

Het bestuur van JVOZ is tevreden over de ontwikkelingen binnen de opleiding. De uitvoering van het technisch beleidsplan zorgt voor een duidelijke rode draad binnen de opleiding. De staf geeft hier zorgvuldig en bevlogen invulling aan. JVOZ heeft hierdoor nu al het overgrote deel van de technische staf voor het seizoen 21-22 vastgelegd. Er zijn wel een aantal verschuivingen binnen de staf. Technisch coordinator Rogier Veenstra heeft zijn contract met 1 seizoen verlengd. Nu het technisch beleidsplan voor de komende jaren is vastgesteld zal Veenstra komende seizoen vaker op het veld aanwezig zijn. Op deze manier zal hij de staf – waarnodig - ondersteunen met de implementatie en/of uitvoering van het technische beleidsplan.

 

André Siereveld vormt komend seizoen een trainersduo met Istvan Bakx, samen verantwoordelijk voor de O17 groep. Huidig O17 trainer Daryl Hollander vertrekt naar SV Walcheren O19. De combinatie van zijn maatschappelijke carriere en zijn trainerschap bij JVOZ zijn lastig gebleken. JVOZ is blij met de aanstelling van Siereveld en Bakx in deze rollen en ziet dit met veel vertrouwen tegemoet.

Salim Ben Sellam en Kevin Hollander gaan samen aan de slag met JVOZ O16. Beiden hebben hun contract met een jaar verlengd. Trainer Mike But blijft samen met Dennis But verantwoordelijk voor JVOZ O15. JVOZ is nog op zoek naar een vaste assistent-trainer voor JVOZ O15, de rol die André Siereveld nu vervuld. Salim Achoui heeft zijn contract na zijn 1e jaar verlengd, Lennard Andriesse wordt zijn vaste assistent-trainer bij JVOZ O14. Aloys Lockefeer maakt in zijn 1e jaar als hoofdtrainer een mooie ontwikkeling door, assistent-trainer Marcel Kort en Aloys hebben hun contract met een jaar verlengd en blijven verantwoordelijk voor JVOZ O13.

 

Binnen de O11 & O12 verandert er niets. Hoofdtrainer Joshua van Dolder had zijn contract reeds verlengd. Dennis de Waal en Robin Jilleba blijven als assistent-trainers verbonden aan O12. Robin Jilleba blijft tevens aan als Hoofd scouting. O11 trainer Jesper Harinck heeft net als assistent-trainer Rob de Baar zijn contract verlengd. Peter Tahitu vertrekt aan het einde van dit seizoen bij JVOZ O17M, Tahitu gaat aan de slag bij sv Jong Ambon. Clemens Bokmans vertrekt aan het einde van dit seizoen bij JVOZ O14M, Clemens gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Mahyar Emamjomeh (assistent-trainer O17M) is op dit moment nog in gesprek met JVOZ over zijn toekomst.

 

JVOZ verwacht begin maart duidelijk te hebben welke meiden elftallen het inschrijft voor het seizoen 21-22. Spoedig na dit besluit hoopt JVOZ ook dit deel van de technische staf vast te stellen. Mohammed El Bekkaoui blijft aan als keeperstrainer en Dominique But blijft ook komend seizoen actief als videoanalist op de zaterdagen.

 

De trajecten met sportpsycholoog Thijs Rentier en de krachttrainingen i.s.m. Fysiotherapie Zeeland lopen nog minimaal 2 seizoenen door. De samenwerking met Groene Ster Vlissingen ligt door de beperkingen momenteel stil, zodra de ‘’lockdown’’ voorbij is wordt dit weer opgepakt. Het traject met Groene Ster Vlissingen loopt tevens nog minimaal 2 seizoenen door. De komende periode richt JVOZ zich op het afronden van de staf. Er lopen hiervoor al een aantal gesprekken met potentiele stagiaires & 2e assistent-trainers.