SELECTIETRAINING SPARTA ROTTERDAM

Op woensdag 4 maart 2020 organiseert Sparta/JVOZ in Rotterdam een open selectietraining voor speelsters met een voetbaldroom en de ambitie om proefvoetbalster te worden. Voor deze open selectietraining zoekt Sparta Rotterdam talentvolle speelsters die het uiterste uit hun voetbalcarrière willen halen. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Wie weet kom je in aanmerking voor een vervolgstage voor de selectie(s) van Sparta Rotterdam. Vanaf seizoen 2020/2021 verandert de naam Sparta/JVOZ in Sparta Rotterdam en gaat het vrouwenvoetbal volledig onder de BVO vlag van Sparta verder.


Heb jij talent, ben je geboren tussen 1994 en 2005 én wil jij samen met Sparta Rotterdam de volgende stap maken? Vul dan hieronder het formulier in om deel te nemen aan de selectietraining en wie weet, maak jij volgend seizoen deel uit van Sparta Vrouwenvoetbal.

 

Inschrijven voor de selectietraining kan tot en met vrijdag 28 februari 2020, door onderstaand formulier in te vullen. Wij bevestigen de inschrijving binnen een week en informeren speelsters per mail of je uitgenodigd wordt voor de selectieactiviteit in Rotterdam. 

Sparta-JVOZ.png

INSCHRIJFFORMULIER SELECTIETRAINING SPARTA ROTTERDAM

VUL HIERONDER DE GEGEVENS IN VAN DE SPEELSTER

ADRES JVOZ

Baskensburgplein 2, Vlissingen 

CONTACT

Algemeen: info@jvoz.nl

Wedstrijdzaken: niels@jvoz.nl

Oefenwedstrijden:info@jvoz.nl

Scouting: scouting@jvoz.nl

Sponsoring: sponsoring@jvoz.nl

OPLEIDINGSPARTNER

Sparta Rotterdam

Sinds-1888-zwart+gold-1.gif
ROBEY

KLEDING LEVERANCIER

© 2020 Proudly Powered by JOIN2B