NIEUWS

Staf JVOZ voor 2020-2021 vrijwel rond
Overgroot deel van huidige staf blijft intact met o.a. Salim Sandee en Andre Siereveld als nieuwkomers

Het bestuur van JVOZ is bijzonder tevreden over de ontwikkelingen bij JVOZ afgelopen jaar. Onder leiding van Hoofd Jeugdopleiding Niels Slager, ondersteund door Rogier Veenstra in een – voor JVOZ - nieuwe rol als Technisch coördinator, zijn mooie stappen gemaakt op het gebied van het technisch beleidsplan en de collectieve gerichte uitvoering hiervan. Dit komt de kwaliteit van JVOZ en de talentontwikkeling in Zeeland absoluut ten goede.

JVOZ is op dit moment nog in gesprek met Kevin Hollander over het voortzetten van zijn trainerschap bij JVOZ. Momenteel is het nog onduidelijk of het hoofdtrainerschap van Hollander bij JVOZ te combineren is met zijn nieuwe uitdaging als hoofdtrainer bij VV Goes, dat dit seizoen uitkomt in de 3edivisie zaterdag. Beide partijen kijken wat er mogelijk is qua samenwerking omdat dit van beide kanten goed is bevallen afgelopen seizoen. Hollander past qua profiel en visie op opleiden en talentontwikkeling goed bij JVOZ. Verder zal Gunther Gehlich, nu trainer van O14 volgend seizoen - na 3 seizoenen - niet meer actief zijn bij JVOZ.

In seizoen 2020-2021 zal JVOZ weer een O16 elftal inschrijven. Op die manier wordt de doorlopende leerlijn binnen JVOZ verder versterkt en de opleiding kwalitatief verrijkt.De huidige staf blijft verder vrijwel intact met hier en daar een verschuiving. Salim Sandee komt over van Kloetinge en gaat bij JVOZ O14 doen komend seizoen. Salim volgt momenteel de cursus UEFA B, net als Andre Sierveld. Sierveld gaat aan de slag als assistent bij O15. Ook Rob de Baar, nu Kloetinge O11 en Dennis de Waal, nu RCS O13 komen de staf van JVOZ versterken. Verder gaat Aloys Lockefeer, ook in bezit van het UEFA B diploma en als enkele jaren actief als assistent bij JVOZ in de onderbouw, aan de slag als hoofdtrainer bij O13.

Het overzicht qua staf JVOZ 2020-2021 ziet er als volgt uit:

Hoofd Jeugd Opleiding

Niels Slager

Technisch coördinator

Roger Veenstra

JVOZ O17

Vacant

JVOZ O16

Hoofdtrainer |  Salim Ben Sellam

Assistent Trainer | Clemens Bokmans
 

JVOZ O15

Hoofdtrainer | Mike But

Assistent Trainer | Andre Sierveld
 

JVOZ O14

Hoofdtrainer | Salim Sandee

Assistent Trainer | Miso Josipovic
 

JVOZ O13

Hoofdtrainer | Aloys Lockefeer
 

JVOZ O12

Hoofdtrainer | Joshua van Dolder

Assistent Trainer | Dennis de Waal en Robin Jilleba
 

JVOZ O11

Hoofdtrainer | Jesper Harinck

Assistent Trainer | Rob de Baar
 

JVOZ O17M

Hoofdtrainer | Peter Tahitu
 

JVOZ O14M

Hoofdtrainer | Clemens Bokmans
 

Keeperstrainer

Mohammed el Bekkaoui

JVOZ is buitengewoon verheugd over de invulling van de technische staf tot zo ver en heeft het volste vertrouwen in deze staf.De komende periode richt JVOZ zich onder andere op het invullen van de overige assistent- trainers en mogelijke extra trajecten rondom de elftallen zoals het integreren van krachttraining onder leiding van Fysiotherapie Zeeland en ondersteuning rondom presteren onder druk door sportpsycholoog Thijs Rentier. Verder zal ook de samenwerking tussen JVOZ en Groene Ster een vervolg krijgen in 2020-2021. Met deze verschillende aanvullingen wordt de kwaliteit van de opleiding van JVOZ verder versterkt.

De samenwerking met Sparta Rotterdam op het gebied van het gezamenlijke vrouwenelftal loopt aan het eind van dit seizoen af. Het vrouwenteam Sparta/JVOZ - geëindigd als koploper in de 1e klasse - zal verder gaan als Sparta Rotterdam vrouwen, als onderdeel van de BVO Sparta Rotterdam.

Er maken weer JVOZ'ERS de overstap naar een BVO
Opnieuw maken verschillende talentvolle voetballers na dit seizoen de overstap van JVOZ naar de jeugdopleiding van een profclub. Nadat eerder al bekend was geworden dat Siebe Schieman en Jedemy Laveist de overstap naar Sparta Rotterdam zullen maken, hebben twee anders spelers nu ook zekerheid. Pepe van de Kerkhove verruilt JVOZ voor de jeugdopleiding van NAC Breda, doelman Stenn de Mol gaat naar Feyenoord.

Middenvelder Siebe Schieman (JVOZ JO15-1) komt bij Sparta in de Onder 16 terecht, terwijl Jedemy  Laveist (JVOZ JO14-1) in Rotterdam naar de JO15-1 gaat. Laveist liep eerder ook stage bij Club Brugge, samen met zijn ploeggenoot Pepe van de Kerkhove. De middenvelder uit Kloosterzande werkte ook een stage af bij PSV en was in beeld bij Ajax. Omdat hij op dat moment een blessure had, kwam het niet tot een stage in Amsterdam.

Stenn de Mol, nu keeper van JVOZ JO13-2, maakt de overstap naar Feyenoord. Bij de Rotterdamse club komt hij in de JO13-1 terecht. Van het oudste meidenteam van JVOZ maken twee speelsters de overstap naar de vrouwenploeg van Sparta/JVOZ. Dat zijn keepster Ilse Verschiere en Evy Möhlmann. Door de coronacrisis zijn verschillende stages van JVOZ’ers stilgelegd. Aanvallers Mike Segers mocht meetrainen bij Sparta en NAC, Wout den Engelsman is in beeld bij FC Dordrecht en Rowan Traas had tijdens zijn stage bij Sparta al een sterke indruk achtergelaten. Of de stages van dit trio nog een vervolg krijgen, is op dit moment nog niet duidelijk.

ADRES JVOZ

Baskensburgplein 2, Vlissingen 

CONTACT

Algemeen info@jvoz.nl 
Sponsoring sponsoring@jvoz.nl 
Vrouwenvoetbal j.schuurbiers@sparta-rotterdam.nl

Wedstrijdzaken/Afgelastingen
Niels Slager 06-11920354

OPLEIDINGSPARTNER

Sparta Rotterdam

Sinds-1888-zwart+gold-1.gif
Sparta-JVOZ.png

© 2020 Proudly Powered by JOIN2B